Luisteren met attentie, spreken met intentie....

Kern Café

We nodigen je uit om eens kennis te maken met The Circle Way door een zogenaamd Kern Café te bezoeken. Periodiek, op een vrijdag- of zondagmorgen komt een groep mensen bij elkaar in een aandachtige en inspirerende dialoog met elkaar over thema’s die ons echt raken en aangaan. We creëren met elkaar een omgeving die ontspannen, open minded en aandachtig is. Deelname aan een café is gratis en onbetaalbaar. Wij zorg voor koffie/the en wat lekkers. 

De data voor de volgende Cafés zijn op 21 mei, 4 juni, 7 september 2017 en 19 januari 2018. Mail voor opgave en/of meer informatie over o.a. locatie info@thecircleway.nl (of via 'contact').

Circle Way Basecamp

Periodiek ontmoeten ervaren cirkelaars elkaar tijdens een basecamp. We delen ervaringen en kennis als het gaat om ons circle werk. Laat even weten of je dit keer komt. info@thecircleway.nl

Circle Way Workshop

Je bent geïnteresseerd in The Circle Way, maar direct opgeleid worden als een Practitioner is wel een heel grote stap. Tijdens een workshop van een dag leer je wat The Circle Way is, hoe het werkt en heb je voldoende in huis om als beginnende 'cirkelaar' ervaring op te gaan doen in je eigen (werk)omgeving.

Op vrijdag 2 juni 2017 is er weer een workshop van 09.30 - 17.00 uur in het coachuis te Leusden. Tijdens deze workshop leer je 's morgens de basics van het Circle way werk en 's middags staat een thema centraal. Op 2 juni is dat Faciliteren van dialoog in organisaties. Je kunt je inschrijven via het contactformulier of gewoon via info@thecircleway.nl  

 

The Circle Way | info@thecircleway.nl