Luisteren met attentie, spreken met intentie....

Kern Café

We nodigen je uit om eens kennis te maken met The Circle Way door een zogenaamd Kern Café te bezoeken. Periodiek, vaak op een vrijdag- of zondagmorgen komt een groep mensen bij elkaar in een aandachtige en inspirerende dialoog met elkaar over thema’s die ons echt raken en aangaan. We creëren met elkaar een omgeving die ontspannen, open minded en aandachtig is. Deelname aan een café is gratis en onbetaalbaar. Wij zorg voor koffie/the en wat lekkers. 

Informeer naar de datum van ons volgende Café: info@thecircleway.nl (of via 'contact').

Circle Way Basecamp

Periodiek ontmoeten ervaren cirkelaars elkaar tijdens een basecamp. We delen ervaringen en kennis als het gaat om ons circle werk. Laat even weten of je dit keer komt. info@thecircleway.nl

Circle Way Workshop

Je bent geïnteresseerd in The Circle Way, maar direct opgeleid worden als een Practitioner is wel een heel grote stap. Tijdens een workshop van een dag leer je wat The Circle Way is, hoe het werkt en heb je voldoende in huis om als beginnende 'cirkelaar' ervaring op te gaan doen in je eigen (werk)omgeving.

We verzorgen workshops incompany of periodiek via een open inschrijving. Informeer via het contactformulier of gewoon via info@thecircleway.nl  naar de mogelijkheden.

 

The Circle Way | info@thecircleway.nl