Luisteren met attentie, spreken met intentie....

DE BASISTRAINING: CIRCLE PRACTICUM 

Je kunt als trainer, procesbegeleider, leerkracht, leidinggevende, ouder, buurtwerker of in welke rol of functie dan ook, leren om The Circle Way toe te passen binnen je eigen (werk)situatie . Dit kun je leren door een zogenaamd Circle Practicum te volgen. Dit is een drie-daagse training van in het totaal 6 dagdelen.

We hopen dat zoveel mogelijk mensen The Circle Way gaan toepassen in hun werk en hun privésituatie. Het is onze droom dat de Circle Way een vanzelfsprekende en bekende methode wordt in het onderwijs, de zorg, welzijn, bij de (semi-)overheid, binnen het bedrijfsleven én binnen plaatselijke leefgemeenschappen en families.

Het volgen van een Circle Practicum leert je niet alleen alle inns en outs van het werken met The Circle way, het is tevens een mooie persoonlijke ervaring waarbij je aan den lijve de meerwaarde van het cirkelwerk ervaart.

We zijn er trots dat we door de grondleggers van The Circle Way, Ann Linnea & Christina Baldwin, geautoriseerd zijn om in Nederland de basistraining te verzorgen, een zogenaamd Circle Practicum. Aan een Circle Practicum kunnen maximaal 16 personen deelnemen. 

We starten weer een Practicum wanneer zich voldoende geïnteresseerden zich hebben gemeld. 

Een Circle Practicum organiseren we altijd ergens in het midden van het land.

Voor meer informatie over het Circle Practicum klik op Download

 

De kosten voor het bijwonen van een van dit Circle Practicum bedraagt € 680,- excl. BTW. (totaal 6 dagdelen). Dit is inclusief, lunches, onbeperkt koffie/thee, fris, wijn, hapjes, en studiemateriaal.  

Ben je enthousiast geworden, maar heb je nog wat vragen? Voel je vrij om ons te benaderen via onze contactpagina 

Wil je direct inschrijven voor een Circle Practicum? Vertel ons dan iets van je achtergrond en geef kort aan waarom je mee wilt doen. Nadat we je deelname hebben bevestigd ontvang je meer informatie. 

 

 

 

The Circle Way | info@thecircleway.nl